Lidrano – domaćin OŠ “Vladimir Nazor”

Smotra učeničkog literarnog, scenskog i novinarskog izraza Lidrano 2021 održat će se 12. veljače (petak) u Centru za kulturu Đakovo, a domaćin Smotre je OŠ „Vladimir Nazor“.

Povjerenstvo za provedbu smotre Lidrano zaprimilo je prijave iz deset škola s područja Đakova i Đakovštine u svim kategorijama te će nam se ove godine učenici predstaviti u literarnom, novinarskom, radijskom i pojedinačno scenskom izrazu. S obzirom na epidemiološku situaciju, ove godine se neće organizirati skupni scenski nastupi.

Novinarski i literarni izrazi će se provesti na mreži, prema uputama AZOO i Zavoda za javno zdravstvo, dok će se učenici uživo predstavljati u kategoriji pojedinačno scenskog izraza.

Za sve kategorije Međuopćinski odbor za provedbu LiDraNo 2021 odredio je Izbornike i Povjerenstva za prosudbu koji će nakon smotre održati okrugle stolove i odrediti koji će učenici biti plasirani na Županijsku smotru LiDraNo 2021.Ove godine je smotra zatvorena za javnost, zbog ograničenog broja posjetitelja i sudionika u prostoru Kulturnog centra Đakovo.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

eighteen + 18 =