Lions klub Đakovo sudjelovao u regati „Jedrima protiv droge“

Na Murteru je od 19. do 22. travnja održana humanitarna jubilarna 20. Lions cup regata „Jedrima protiv droge“ na kojoj su sudjelovali i članovi đakovačkog Lions kluba: skiper je bio Darko Angebrant, pomoćnik skipera Siniša Bulović, a posadu su činili Jakov Pavić, Branko Kindl, Predrag Rechner, Drago Kakaš i Edmond Daka. Osim đakovačke posade sudjelovale su 44 posade s preko 450 sudionika iz čak 14 zemalja (Albanija, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Italija, Japan, Njemačka, Makedonija, Mađarska, Rumunjska, Rusija, Slovenija i Srbija).

U svojoj klasi posada Lions kluba Đakovo osvojila je solidno šesto mjesto od 14 posada. Koliko je prikupljeno i kome idu donacije, rekao je predsjednik Lions kluba Đakovo Edmond Daka:

Najbolje su se iskazali u prezentaciji “Večer nacionalne kuhinje”. U jakoj konkurenciji kuhinja zemalja sudionika humanitarne regate ponudili su slavonsku domaću kuhinju:

Poslije tri dana lijepog druženja s Lionsima cijelog svijeta nadamo se da će sredstva prikupljena na ovoj regati pomoći u borbi protiv ovisnosti, poručio je Daka.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

10 + four =