Ljetno kino u Strossmayerovom perivoju

Đakovo je dobilo svoje Ljetno kino u Strossmayerovom perivoju. Održavat će se kroz mjesec dana svakog petka i to početno s 11. kolovozom te završno s 1. rujnom ove godine. Mjesto održavanja Ljetnog kina bit će u Strossmayerovom perivoju na ljetnoj pozornici u vremenu od 18 do 24 sata. Ljetno kino je manifestacija u sklopu Đakovačkog ljeta 2017. godine u organizaciji Grada Đakova i Centra za kulturu. U razdoblju od mjesec dana svakog petka prikazivat će se višestruki festivalski pobjednici i nagrađivani filmovi svjetske produkcije. Cilj uvođenja filmskih projekcija na ljetnoj pozornici Strossmayerova perivoja oživljavanje je i obogaćivanje društvenih i kulturnih aktivnosti tijekom ljeta, a program je besplatan za sve posjetitelje.

Pozivaju se ugostitelji, trgovci, OPG-ovi i drugi koji ispunjavaju sve zakonske uvjete za provođenje svoje djelatnosti s područja Grada Đakova i Đakovštine za podnošenje zahtjeva o iskazivanju interesa za sudjelovanje na manifestaciji Ljetno kino u sklopu Đakovačkog ljeta 2017. godine. Za vrijeme održavanja programa u Strossmayerovu mogu se pružati prateće i uslužne djelatnosti. Pravo sudjelovanja imaju sve pravne i fizičke osobe s registriranom djelatnošću s napomenom na fiskalnu odgovornost (fiskalne blagajne). Korištenje javne površine za izlagače i prodavače  je besplatno.

Svi zainteresirani mogu dobiti dodatne informacije pozivom na broj Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Grada Đakova 840-446. Prijave se podnose zaključno do 9. kolovoza 2017. do 14 sati.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

thirteen + ten =