Manifestacija u Strizivojni povodom eksperimentalnog projekta Škola za život

Saborski zastupnik Stjepan Čuraj i županijski vijećnik i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Vinko Ručević jučer su posjetili Osnovnu školu „Ivana Brlić Mažuranić“u Strizivojni i sudjelovali prigodnoj manifestaciji obilježavanja početka školske godine i ujedno početka provedbe eksperimentalnog projekta Škola za život.Press konferenciju je otvorio Stjepan Čuraj, koji je istaknuo da se svaka reforma, pogotovo ovako velika i značajna, ne može provesti preko noći, zato je pilot faza ključna.Ravnatelj škole Andro Mršić rekao je kako je osnovna škola samo jedan korak na obrazovnom putu i zato se moraju stvoriti sposobnost koje garantiraju nadogradnju znanja.

Projekt će učenicima omogućiti najnaprednije i najmodernije obrazovanje što je važno i za samu Općinu Strizivojna, rekao je načelnik Općine Josip Jakobović.

Autorica kurikularnog dokumenta Priroda, Dorotea Domjanoivć Horvat, kazala je kako je cilj da djeca vole učiti, te da nauče kako na najbolji način usvojiti znanje.

Upućen je poziv svim uključenim učiteljima, roditeljima, učenicima, stručnjacima, zainteresiranoj javnosti imedijima da pomognu savjetima i konstruktivnim kritikama jer je povratna informacija jako važna.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

2 × 4 =