Međumirci osvojili muški turnir u odbojci na pijesku u Đakovu

Tradicionalni muški turnir u odbojci na pijesku u Đakovu održan je i ove godine kao posljednji ovog ljeta ispunjenog sportskim događanjima na terenima pored bazena.

Iako su prijave zaključene sa 12 ekipa, turnir je zbog naknadnih ozljeda i bolesti gostiju iz Vukovara, ali i jednog para iz Đakova na posljetku brojio 10 ekipa. Parovi su bili podijeljeni u dvije skupine od po 5 ekipa. Dakle, u grupnoj fazi odigralo se po 10 utakmica u svakoj skupini, sveukupno 20.

Nakon natjecanja po grupama, prvoplasirani i drugoplasirani međusobno su se križali, a pobjednici su prošli u polufinalni dio turnira. U prvoj polufinalnoj utakmici osječki par Suk-Sučić nadigrao je drugi par iz Međimurja Juras-Toplek i izborio finale, dok su u drugom ogledu za mjesto u finalu prvi međimurski par i još jedan osječki dvojac, Palinkaš-Grošević te Stanković-Burian odigrali također sjajan susret u kojemu su Međimurci ipak prošli dalje.

Treće mjesto pripalo je dečkima iz osječkog Željezničara, Danielu Stankoviću i Svenu Burianu, dok su Međimurci Marijan Palinkaš i Alen Grošević u sjajnome finalu uzeli titulu prvaka protiv Tomislava Suka i Hrvoja Sučića. Sudionici su čestitali svima, a posebne pohvale otišle su najboljima, ovoga puta Međimurcima i Osječanima.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

4 × three =