Mirjam Jukić: “Trebamo ispunjeno živjeti svaki trenutak”

“Trebamo ispunjeno živjeti svaki trenutak”, poručuje Mirjam Jukić, autorica knjige “Imate multiplu? Imam i ja” čije će se predavanje održati danas u Gradskoj knjižnici. Mirjam je Vinkovčanka, majka trojice sinova, novinarka i radijska voditeljica, uspješna poduzetnica… Dijagnoza multiple skleroze potaknula ju je na pisanje bloga, a zatim i knjige.

Predsjednica je Udruge oboljelih od multiple skleroze MS TIM Hrvatska, a svojom ogromnom energijom i angažmanom aktivno se bori protiv ove bolesti.

Bolest je nije spriječila da ostvari svoj dugogodišnji san, Camino de Santiago, odnosno Put svetog Jakova, poznati hodočasnički put koji vodi do Santiaga de Compostele, grada u kojem se nalaze moći svetog Jakova. Šetnja od 820 kilometara s dijagnozom multiple skleroze posebno je hrabar pothvat.

Uz autoricu, na predavanju će govoriti I gošće predavačice Diana Borčić, doktorica fizikalne medicine i rehabilitacije, te ginekologinja Ivana Šimić. Predavanje će se održati s početkom u 18 sati u Gradskoj knjižnici I čitaonici. Predavanje je organizirano u suradnji i na poticaj Kristine Išasegi koja je povezala gošće radi poticanja svijesti o multiploj sklerozi.

(Foto: Zadovoljna.hr)

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

17 − 5 =