Mjesec astronautike: Predavanje Tihomira Marjanca „Kako spriječiti impakt?

U suradnji s organizatorom Hrvatskim astronautičkim i raketnim savezom (HARS) i suorganizatorima Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i Astronomskim astronautičkim društvom „Zadar” te Hrvatskim astronomskim savezom u Đakovu se od 10. studenog do 10. prosinca održava Mjesec astronautike Đakovo 2023., uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Domaćin, đakovačka udruga Astro Orion, poziva sve zainteresirane i zaljubljenike u svemir, astronautiku i astronomiju da im se pridruže na popularno-znanstvenim predavanjima, radionicama astronomije, astronautike, raketnog modelarstva, promatranja teleskopima i izložbama koje će biti organizirane kroz cijeli Mjesec u Đakovu.

Sljedeće na redu je predavanje dr.sc. Tihomira Marjanca „Kako spriječiti impakt?”, a koje će se održati danas 15. studenog 2023.g. u Centru za kulturu Đakovo s početkom u 19 sati.

Cijeli Mjesec astronautike organiziran je kako bi se djeci, mladima i odraslima približile svemirske teme za koje obično svi kažu da je moguće pratiti samo u Zagrebu, pa sada kada imamo priliku organizirati ovakva događanja u Đakovu, pozivamo upravo djecu i mlade te odrasle da se odazovu i dobiju željeno znanje, poručuje predsjednik Astro Oriona Danko Kočiš.

Pogoci: 1

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

three × three =

Vrijeme danas