Mladi đakovački tenisači odlični u Varaždinu

Tijekom vikenda u Varaždinu se odigrao teniski turnir do 12 godina na kojemu su nastupili Ivan Bobetić i Lena Drmić, mlade nade đakovačkog tenisa.

”Mladi đakovački reprezentativac u kvalifikacijskoj skupini A osvojio je dvije uvjerljive pobjede po 4:0 protiv Vilima Štrubelja (Koprivnica) i Karla Antolića (Iteam). S te dvije pobjede plasirao se u završni turnir gdje je nastavio s pobjedama. U prvom kolu glavnoga turnira Bobetić je bio bolji od Luke Antončića (Medveščak) rezultatom 6:2 i 6:0. Problema nije imao đakovački tenisač niti u četvrtfinalu gdje je sa 60 i 6:1 bio bolji od Vida Horvatića Jambora (Koprivnica). Sličnu sudbinu (poraz) doživio je u polufinalu Franko Mavračić (Prečko) 6:1 i 6:0. U finalnom sudaru prvoga nositelja (Ivan Bobetić) i drugoga (Viktor Ostojić) vodila se ravnopravna borba. Prvi set dobio je đakovački tenisač u tie-breaku 7:6 (4) da bi u drugom Ivan Bobetić bio uvjerljiv sa 6:3” prenosi DJsport.

U četvrtfinalu Bobetić i Božićević, tenisač iz Ogulina u igri parova bili su bolji od para Barušić/Trkeš, a u polufinalu nadjačali su Floriana Radinkovića i Matea Rupčića. U finalu su nakon tri seta, teškom borbom uspijeli pobijediti druge nositelje Filipa Jalžabetića i Viktora Ostojića.

U glavnom turniru Lena Drmić slavila je protiv Mije Postružin iz Zaprešića, međutim zbog ozljede u četvrtfinalu morala je predati meč. Bez obzira na predaju, ostvareni su odlični rezultati te je jasno da đakovački reketi rade punom parom prema još boljim rezultatima.

Izvor i foto: Mario Beljan, DJ sport

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

nineteen − ten =