Mladi za Đakovo: Bratska koalicija HDZ – SDP

Kako se zahuktava predizborna kampanja tako se sve više nižu lažne optužbe i podbadanja, rekao je na današnjoj koferenciji za medije kandidat za gradonačelnika ispred liste Mladi za Đakovo Marko Berberović.

Mladi za Đakovo su na adresu Grada i gradskih tvrtki uputili nekoliko upita, na neke je bilo odgovora a na druge ne, rekao je Berberović.

Berberović se dalje pita što je s brigom za napuštene životinje na području Grada. Prošle godine u tu je svrhu izdvojeno 125.000 kuna a ove godine ta su sredstva udvostručena. Ove godine će veterinarska stanica iz Belog Manastira dobiti 250.000 kuna za tu svrhu, a odgovor na pitanje koliko je životinja spašeno nismo dobili, kaže Berberović i dodaje kako građani sami uklanjaju uginule životinje iako u ugovoru stoji da je za to zadužena navedena veterinarska stanica koja je za to i plaćena. Jedan od upita na koji nisu dobili odgovarajući odgovor odnosio se i na cijenu kupovine autobuse koji su nekada bili u gradskom vlasništvu, te kome su i za koliko prodani. Zadnje pitanje bez odgovora odnosi se na završetak brojnih radova u gradu i prigradskim naseljima.

Građani imaju izbor hoće li glasati za ljude koji daju ovakve odgovore, muljaže ili će dati priliku nekim novim mladim ljudima i idejama, zaključio je Berberović.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

three + two =