“Mliječni dan” u Nazorovoj školi

Hrvatska mljekarska udruga najavila je humanitarnu akciju “Hrvatske mljekare daruju djecu s teškoćama” koju su ove godine usmjerili na Osnovnu školu Vladimira Nazora iz Đakova gdje će se u četvrtak, 07. studenoga, u 10:30 sati održati “Mliječni dan”.

Bit će to izvrsna prilika da se uz program posvećen mlijeku vodstvu škole preda vrijednosni ček za namjensku kupovinu komunikatora, interaktivnog zida i laserskih printera, koji će znatno unaprijediti i oplemeniti rad djeci s teškoćama u ovoj školi.

Akcija će biti provedena u suradnji sa Savezom udruga hrvatskih uzgajivača holstein goveda (SUHUH) pod vodstvom Branka Kolaka i Udrugom uzgajivača holstein goveda Osječko-baranjske županije pod vodstvom Lidije Pavić. Stručnu podršku provođenju akcije i mliječnog dana daje Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH).

Veliki doprinos u organizaciji Mliječnog dana i ovoga puta pružaju hrvatske mljekare Dukat, Belje, Vindija i Meggle, koje će značajnom i vrijednom donacijom mliječnih proizvoda doprinijeti uspješnosti ove manifestacije koju već dugi niz godina provodi Hrvatska mljekarska udruga.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

4 × three =