Na Danima otvorenih vrata EU projekata prezentirat će se i projekt RCK ELPROS

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i petu godinu zaredom organizira informativno-edukativnu kampanju „Dani otvorenih vrata EU projekata“ od 20. do 30. studenog kroz koju potiče korisnike da predstave rezultate svojih projekata koji su (su)financirani bespovratnim sredstvima iz EU fondova.
U tu svrhu, na Trgu Slobode u Osijeku u petak 26. studenog od 11 do 13 sati kroz praktični prikaz prezentirat će se i aktivnosti projekta Regionalni cenatar kompetetnosti ELPROS, više o tome rekla nam je Emma Biglbauer, stručnjak za promidžbu i vidljivost

Pored ovoga, Dani otvorenih vrata EU projekata, kroz posjete lokacijama, prijenose uživo, radionice, predavanja, virtualne šetnje te zabavni i edukativni program predstavit će više od 150 korisnika i projekata iz područja kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i dr. Detaljan raspored i više informacija o sudionicima i aktivnostima koje će se odvijati možete pratiti na stranicama Ministarstva.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

6 + twenty =