NA SPIN KUPU U JOSIPOVCU PUNITOVAČKOM 47 NATJECATELJA SLAVONIJE I BARANJE

Unatoč hladnom danu 15. studenog okupilo se 47 natjecatelja s područja Slavonije i Baranje (Bjelovar, Orahovica, Sveti Đurađ, Osijek, Podravski Podgajci, Sarvaš, Zdenci, Ernestinovo, Đakovo, Velika Kopanica, Dalj, Budrovci, Donju Andrijevci, Stari Mikanovci i domaćin Josipovac Punitovački.) na 5. SPIN KUPU na ribnjaku Drljak u Josipovcu Punitovačkom. Natjecanje je to s umjetnim mamcima na štuku, smuđa, bandara (grgeač), soma.

Deset natjecatelja ulovilo je ukupno 11 riba, težine 5,96 kg. (5 štuka, 4 smuđa, 1 bass i 1 bandar), a 37 natjecatelja nije imalo ulova. Najbolji je bio Ivan Stanić iz Podravskih Podgajaca sa štukom od 1, 165 kg, drugi Damir Majer iz Osijeka sa štukom i smuđem težine 0,750 kg i treći Kruno Jakšić iz Đakova sa smuđem od 830 kg kojemu je 3. mjesto dodijeljeno nakon pripetavanja gađanjem udice u limenku s Goranom Ruženićem iz Sv. Đurađa koji je ulovio štuku težine 0,830 kg. Najmlađi natjecatelj je bio učenik josipovačke osnovne škole Ivan Mihalina s ulovom štuke od 0,470 kg.

Pokrovitelj- sponzor bila je DAIWA, trgovina ribolovnom opremom iz Đakova, a natjecatelje su pri dolasku dočekali suhomesnati proizvodi OPG Jančo.

Nakon natjecanja od 8 do 12 sati, uz dosjetke i u dobrom raspoloženju ribiči su uživali u dobrom i bogatom mesom grahu majstora Marijana Batoreka.

Svi natjecatelji pohvalili domaćina za dobru organizaciju , a pohvale su išle i na uređenost ribnjaka i okoliša. (Mirko Knežević)

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

one × 2 =

Vrijeme danas