Nagrada Simply the Best dodijeljena Đakovačkim vezovima

Organizatori Đakovačkih vezova, Grad Đakovo i Turistička zajednica Grada Đakova su 16. studenoga u hotelu Park, u Splitu preuzeli nacionalnu godišnju nagradu Simply the Best. Direktorica ureda Turističke zajednice Grada Đakova Marija Burek:

Nagradu Simply the Best za kreativnost, inventivnost i razvoj turističke ponude već devet godina za redom dodjeljuju specijalizirani turistički magazin Way to Croatia i Udruga Hrvatskih putničkih agencija. Đakovački vezovi su dobitnik nacionalne godišnje nagrade Simply the Best u kategoriji osobitih događanja:

Nagradu je u ime organizatora preuzeo zamjenik gradonačelnika Grada Đakova, Robert Francem:

 

Nagrade su se u šest osnovnih kategorija dodijelile tijekom 19. poslovno-turističke burze PUT koja se ove godine od 15. do 17. studenog održava u hotelu Park u Splitu.

Kategorije nagrađivanja:

  1. Ugostiteljstvo
  2. Manifestacije
  3. Kultura
  4. Putnička agencija
  5. Projekt u turizmu
  6. Osoba

Đakovački vezovi su ovom nagradom dodatno potvrdili svoj status TOP događaja na području Republike Hrvatske te je nagrada dodatni poticaj, ne samo za što boljom organizacijom i kvalitetom provođenja navedene manifestacije, već i za daljnji razvoj ukupnog turizma na području destinacije.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

five × 2 =