Najemitiraniji izvođač u Hrvatskoj – Igor Delač na Novom radiju!

Danas je na našem radiju gostovao popularni pjevač igor Delač koji je sa svojim novim singlom „Ljubav“, koji potpisuje autorsko-producentski tim „Hit Factory“ (Ivan i Miroslav Zečić), već nekoliko tjedana na 1.mjestu službene nacionalne top liste.

Ljubav“ je naziv novog singla kojim Igor Delač nastavlja svoju „Trilogiju o ljubavi“. Pjesmu potpisuje autorsko-producentski tim „Hit Factory“ (Miroslav i Ivan Zečić), dok je za aranžman i produkciju zaslužan Ivan Zečić.

Za Igora su skladali još jednu modernu pjesmu snažne melodije koja će premijerno biti izvedena na Aurea festu popularne glazbe u Požegi ovog vikenda. Upravo je ovaj dvojac zaslužan i za prethodni Igorov hit „Budan“ koji se i nakon 22 tjedna nalazi među deset najemitiranijih domaćih singlova. Pjesma “Ljubav” predstavlja drugi dio Igorove „Trilogije o ljubavi“ koju čine tri pjesme povezane pričom, tekstom i glazbom. Sâm kraj pjesme „Budan“ ujedno otkriva i početak pjesme „Ljubav“. Na isti način kraj pjesme „Ljubav“ otkriva početak pjesme „Istina u tami“ čija se objava očekuje krajem godine.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

11 − 4 =