Najljepše od Dinarida u Đakovu

Đakovački planinari za kraj obilježavanja mjeseca popularizacije planinarstva i planina, u kojemu su približili sugrađanima što rade te su im predstavili svoj dugogodišnji rad, ovoga petka će zaključiti. Naime, u 19 sati u Gradskoj knjižnici Alan Čaplar predstavit će međunarodni projekt Via Dinarica:

Uz velika prirodna bogatstva, cijelo dinarsko područje je bogato povijesnim i kulturnim naslijeđem, što predstavlja idealnu priliku za regionalnu suradnju među zemljama koje Dinaridi prirodno povezuju od Slovenije do Albanije, navodi Čaplar:

Osim što je najpoznatiji kao planinarski publicist, on je vodič i instruktor, napisao je 25 knjiga i uredio brojna planinarska izdanja, među kojima poznati Planinarski vodič po Hrvatskoj i Planinarski udžbenik te je predsjednik Udruge Via Dinarica Croatia.

Ovo predavanje je u znaku priprema za obilježavanje 40 godina Planinarskog društva Đakovo koje će se održati iduće, 2019. godine, a dodajmo da je u tijeku godišnja izložba fotografija “Tamo gore, osjećam se bolje!”.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

thirteen + fifteen =

Vrijeme danas