Najmlađi u fokusu ovogodišnjeg bogatog “Adventa u Đakovu”

Adventski program pod nazivom “Čaroliji nema kraja na Adventu đakovačkog zavičaja” započinje u subotu, 2. prosinca paljenjem prve adventske svijeće. Mnogo je novina koje očekuju Đakovčane u sklopu manifestacije “Svome gradu za blagdane”, najavljuje zamjenik gradonačelnika Robert Francem:

Osim što se advent seli na novouređeni Strossmayerov trg, ondje će biti i adventski vijenac te sajam koji uključuje 13 kućica i štandove, a sajam i klizalište se otvaraju 15. prosinca, a lokacija klizališta će se uskoro službeno saznati. Veliki je iskorak u brojnim događanjima koja slijede, ističe direktorica ureda Turističke zajednice Grada Đakova Marija Burek:

Poseban je fokus stavljen na najmlađe koje će zabaviti potraga za adventskim darovima, kićenje jelke te puštanje adventskih balona koji su punjeni helijem, za poseban blagdanski ugođaj. Također će vrijeme tik pred Božić biti posebno, najavljuje Burek:

Ljubitelji dobre glazbe će moći uživati u mnogim koncertima. Nastupit će: AUTOBAHN, VATRA, BIG BAND POŽEGA, FLUENTES, MERITAS i JELENA RADAN te će se održati Božićni koncert HNK Osijek u Katedrali Sv. Petra.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

two × one =