Najuspješnije ekipe iz Josipovca Punitovačkog i Gorjana

Na jezeru Borovik, čije su vode idealne za Carp CUP natjecanje i po vrstama ribe i po količinama, jučer, u nedjelju 20. rujna, u organizaciji ZŠRU Grada Đakova, i pod pokroviteljstvom Općine Drenje, završio je CROATIAN CARP CUP BOROVIK 2020., natjecanje u lovu na šarana i amura, na kojemu je sudjelovalo 12 ekipa sa po tri člana uz lov na 6 štapova. Ekipe su bile iz Đakova, Vinkovaca i Donjih Andrijevaca.

Trebao je to biti Međunarodni Carp Cup, ali COVID- 19 smanjio je brojnost i sudjelovanje ekipa. Natjecanje je trajalo neprekidno 96 sati i to od srijede 16. rujna do nedjelje 20. rujna do 11 sati. Uz sektorske suce glavni suci su bili Zvonko Zorić i Dinko Pavković, predsjednik i tajnik ZŠRU Đakovo, koji su najboljima za prva tri mjesta uručili športske pehare i ribolovne štapove. Nakon svakog od 9 vaganja, fotografiranja ribe i obaveznog poljupca ribiča ulovljenoj ribi ista se pred sucima neozlijeđena vraćala u jezero.

Ukupno je ulovljeno 312,75 kg ribe. Najbolja je bila ekipa CT Šaran, ribiča oca i sina , Martina i Josipa Labaka iz Josipovca Punitovačkog i Ivana Milkovića iz Gorjana sa ulovljenih 64,575 kg ribe. Drugi su bili CT Općina Drenje sa ulovom od 55,700 kg, a treći CT Kvaldo sa ulovom od 43,050 kg ribe. Naj ulov pripao je Općina Drenje sa šaranom od 18,425 kg.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

16 + 14 =