Nakon Made Peršić u Đakovo stiže „Zov divljine“ Scene Gorica

Nakon što je Mada Peršić svojom monodramom „Jelinek vs. Jelinek“ đakovačkoj publici priredila nesvakidašnji kazališni doživljaj PPN nastavlja seriju premijernih gostovanja u gradu Đakovu. U goste nam ponovno dolazi izvrsna Scena Gorica koja je đakovačkoj publici poznata po predstavama: „I živjele su sretno“, OtpisaNE te dječjim predstavama „Tonka Bontonka“ i“ Grga Čvarak“. Scena Gorica u veljači će nam se predstaviti novom uspješnicom“ Zov divljine“ koja je premijerno izvedena 30.studenoga u Velikoj Gorici, a jedan od prvih gradova u kojem će gostovati je upravo Đakovo.

„Zov divljine“ predstava je koja na komičan način progovara o ženskim problemima suvremenog doba, a kada se četiri žene nađu u dubokoj šumi, daleko od civilizacije, drama može započeti. Kada ih izdaju mjehuri od života u koje su se tako toplo učahurile, nastupa njihova istinska divlja priroda. Shvate svoju veliku snagu koja je jača od svih životnih nedaća koje vrebaju u svakodnevici.Glavne glumice u novoj predstavi Scene Gorica su: Ines Bojanić, Hana Hegedušić, Nina Kaić Madić i Jasna Palić Picukarić.

Redateljica predstave je Lea Anastazija Fleger, tekst potpisuje Kristina Kegljen.Predstava će gostovati u đakovačkom kinu u utorak 26.veljače 2019. s početkom u 20 sati.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

5 − three =