Našički “NEXE” treći puta osvojio “Zlatnu kunu”

U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Osijek dodijeljeni su godišnja priznanja i plakete “Zlatna kuna” za najuspješnije tvrtke u Županiji. Podijeljeni su u kategorijama velike, srednje i male tvrtke. Priznanja i plakete “Zlatna kuna” dodijeljuje se tvrtkama koje su u prethodnoj godini ostvarile zapažene gospodarske i financijske rezultate, a sve prema nekoliko kriterija iz godišnjih izvještaja Financijske agencije.

Tako je u kategoriji velikih tvrtki priznanje po treći puta dobio našički NEXE kao vodeći proizvođač svježeg betona. Priznanje u kategoriji srednje velikih tvrtki dobila je digitalna agencija “COBE” koja se bavi razvojem mobilnih i web aplikacija. U kategoriji malih tvrtki priznanje je zaslužila također informatička tvrtka “DICE Digital Innovation Center” koja je u prošloj godini ostvarila prihod za gotovo 130 posto veći nego prethodne godine.

Predsjednik HGK – Županijske komore Osijek Zoran Kovačević, istaknuo je da su prošle godine najveći rast zabilježile IT tvrtke, a doprinos rastu gospodarstva u županiji, koje je poraslo za oko 5 milijardi kuna, najviše su dali u području prehrambene industrije, poljoprivrede i graditeljstva.

Pogoci: 3

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

18 + thirteen =

Vrijeme danas