Natječaj “Foto znalac” za osnovnoškolce

Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije u suradnji s gradskim zajednicama tehničke kulture organizira natjecanje u amaterskom fotografiranju za učenike osnovnih škola na području Osječko-baranjske županije pod nazivom „FOTO ZNALAC“.

Učenici se mogu natjecati u dvije kategorije na zadanu temu: „Moje mjesto“ i „Otvorena“ tema koja će se ocijenjivati putem Facebook-a. Natječaj za slanje fotografija traje do 12. lipnja 2022. godine zaključno s 24h.

Nakon završetka natjecanja od strane profesionalaca koji djeluju u području fotografiranja oformiti će se povjerenstvo koje će ocijeniti pristigle fotografije na temu „Moje mjesto“ te će odabrati prvo, drugo i treće mjesto. Facebook nagradni natječaj traje od 13. do 15. lipnja 2022. godine. Proglašenje pobjednika obje kategorije biti će na Facebook stranici Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije.

Fotografije koje sudjeluju u natjecanju sudionici trebaju poslati na email adresu: fotoznalac@gmail.com uz sljedeće kontakt podatke sudionika:

– ime i prezime;

– osnovna škola koju pohađa;

– razred koji pohađa te

– kategoriju u kojoj sudjeluje fotografija

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

four × three =