Natječaj za “Najbolju poduzetničku ideju” otvara se 1. listopada

Trinaestu godinu zaredom u Osječko-baranjskoj se županiji dodjeljuju nagrade za najbolje podzetničke ideje. Prilika je to za sve sadašnje i buduće poduzetnike i vjetar u leđe malim obrtnicima.

Cilj projekta je poticanje “start-up” poduzetnika, ali i osoba koje tek razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva, na stvaranje novih proizvoda i usluga koji se mogu ponuditi tržištu, a njegova vrijednost izražena je i stvaranjem pozitivnog poduzetničkog ozračja te edukacijom koja će motivirati poduzetnike da počnu planirati vlastiti poslovni poduhvat.

Natječaj se provodi od 2006. godine, a od tada pristiglo je gotovo 700 prijava, a za realizaciju projekta izdvojeno je ukupno 1.227.000,00 kuna, što je pokazatelj da postoji interes za projektom, rekla je Ivana Katavić Milardović, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo OBŽ.

Ukupni kreditni potencijal ove godine iznosi 41.000,00 kuna, pa prva nagrada iznosi 10.000,00 kuna, druga 7.000,00 kuna, treća 4.000,00 kuna, te deset nagrada po 2.000,00 kuna. Projekt je prvenstveno namijenjen  osobama koje imaju dobre poduzetničke ideje i razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva, ali isto tako i poduzetnicima koji posluju manje od godinu dana, dodala je Ivana Katavić Milardović.

Iz Županije pozivaju sve mlade poduzetnike da se jave na ovaj natječaj te svojom idejom obogate gospodarski razvoj Osječko-baranjske županije. Natječaj se otvara 1. listopada, a sve će se potrebne informacije o procesu prijave i uvjetima moći pronaći na službenim stranicama OBŽ-a.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

seven − four =