Nazorovci obilježavaju Dan škole, organizirane brojne aktivnosti

Osnovna škola „Vladimir Nazor“ Đakovo obilježava Dan škole u „Nazorovom tjednu“ od 27. do 31. svibnja na temu “Ostvari svoje snove”. Učenici i učitelji škole pripremili su povodom Dana škole niz aktivnosti, a jedna od njih je i interaktivna izložba pod nazivom Creative writing –Kreatives Schreiben u prostoru knjižnice škole.

Izložba je zamišljena kao izbor najboljih učeničkih pisanih radova u sklopu Kurikuluma engleskog i njemačkog jezika i prikazuje kreativne radove učenika od 1. do 8 razreda: priče, stripove, eseje, poeziju, kreativnu kuharicu, slikovnice ,3D radove, prezentacije i video uratke te fotografije sa nastavnih sati. Koordinator izložbe je profesorica Željka Starčević, a suradnice su Ivana Hrastović Mandarić, prof. Sanja Lišnjić te prof. Snježana Krišto. Izložba je otvorena za javnost te se pozivaju svi zainteresirani građani, roditelji, učitelji i učenici da posjete izložbu i pročitaju zanimljive radove talentiranih učenika škole.

Glavni dio programa Dana škole i Nazorovog tjedna održat će se u četvrtak, 30. svibnja u 12,30 sati u Hrvatskom domu gdje će biti organizirana priredba za učenike 1. do 7. razreda.

U petak, 31. svibnja u 19,00 sati u Hrvatskom domu održat će se svečana akademija na kojoj će se dodijeliti „Nazorova nagrada“ učenicima osmog razreda koji su svih osam godina prošli odličnim uspjehom i imali uzorno ponašanje, nagrada za „Najboljeg učenika osmih razreda“ te nagrade za postignuća učenicima na županijskim, regionalnim i državnim susretima, smotrama i natjecanjima.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

seventeen + 15 =