NAZOROVCI POMAŽU!

I ove godine u Osnovnoj školi Vladimir Nazor Đakovo provode projekt „Lajkaj inkluziju“ kojim se međusobno povezuju. U provođenju projekta veliku ulogu imaju „Nazorovi volonteri“ koji će unatoč epidemiološkim uvjetima sudjelovati u svim aktivnostima.

Ove godine volonteri su učenici sedmih razreda koji su odlučili svoje slobodno vrijeme pokloniti drugima.Dio projekta je i povezivanje s Centrom za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka. U proteklom mjesecu provedena je dobrotvorna akcija kojom su prikupili neophodne stvari, a prema riječima ravnateljice Centra, potrebni su : školski pribor i didaktičke igračke za djecu do 7 godina.

Učenici svih odjela škole (i odgojno-obrazovne skupine i posebni odjeli i područne škole Pisak i Ivanovci) uključili su se u projekt.

Puni entuzijazma učenici su vrijedno prikupljali potrepštine i tako pomogli svojim malim prijateljima.

Uz sve prikupljeno, učenici četvrtih razreda i odgojno-obrazovnih skupina izrađivali su slike (drvo prijateljstva) koje daruju Centru za uspomenu, a Nazorovi volonteri izradili su kartice s pozitivnim mislima koje su priložili uz jedan od darova.

Povodom Međunarodnog dana djeteta, koji se obilježava 20. studenog, sve prikupljeno darovano je Centru. 

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

two × two =