Noć muzeja: Mišo će uz pomoć djece upoznati Đakovštinu

Povodom ovogodišnje Noći Muzeja, 29. siječnja 2021. godine, Muzej Đakovštine organizira virtualnu izložbu dječjih crteža i radova pod nazivom ”Mišo upoznaje Đakovštinu”.

Mišo je veseli i znatiželjni dječak, koji je nedavno postao najnoviji vodič u Muzeju Đakovštine. Zna sve o onome što se u našem muzeju čuva i sljedeći put kad dođeš, rado će te povesti u istraživanje muzejskih postava. Ali Mišo je tek kratko vrijeme u Đakovu i sada bi jako volio upoznati Đakovo i okolicu. Zato, djeco, pozivamo vas da povedete Mišu u otkrivanje Đakovštine i pokažete mu nešto što obavezno mora vidjeti u vašem mjestu, gradu, selu ili ulici, stoji u najavi Muzeja Đakovštine.

Ovo možete učiniti na dva načina: isprintajte Mišu i obojite ga po svojoj želji. Na prazan prostor oko Miše nacrtajte svoje selo, grad ili ulicu ili isprintajte i obojite Mišu, izrežite ga i fotografirajte ga u svojemu selu, gradu ili ulici,

Napišite gdje se to Mišo nalazi, svoje ime i prezime te dob i pošaljite crteže / fotografije na ahedji@muzej-djakovstine.hr (ili ih donesite u Muzej) najkasnije do 28. siječnja.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

eight + 15 =