Noćni cener ponovno u Strizivojni

Ulična utrka Noćni cener Najdužom ulicom u Hrvatskoj održat će i ovoga ljeta u općini Strizivojna. Naime, navedena ulica spaja tri županije, a duga je 7, 2 kilometara. Utrka će se održati 27. kolovoza 2022. godine s početkom u 20:00 sati i u očekivanom trajanju do 22:00 sata. Sudionici će moći sudjelovati u utrci na 5 i 10 kilometara. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 150 kuna. Organizator je Općina Strizivojna uz Odbojkaški klub Strizivojna, Cener – udruga za sport, rekreaciju i urbanu kulturu i Turističku zajednicu grada Đakova. Više informacija kao I prijavu moguće je izvršiti putem linka stotinka.hr.

Kao i prethodnih godina, za vrijeme utrke promet će biti reguliran prema prometnom elaboratu privremene regulacije prometa br. 04-02/2020 . Prometnice će biti zatvorene za promet u periodu od 19:30-22:00. Za održavanje manifestacije ishođene su prethodne suglasnosti za zatvaranje dionice

Županijske ceste br. ŽC4202 i lokalne ceste LC44138 od strane Uprave za ceste Osječko-baranjske županije i MUP-a Policijske uprave Osječko-baranjske.

Utrka će se odvijati u navedenom vremenskom periodu Ulicom Braće Radića od raskrižja s Kolodvorskom ulicom do k.br. 568.

Ovim putem mole se svi mještani da poštuju zabranu prometa u navedenom periodu te ne izlaze sa svojih kolnih prilaza i iz sporednih ulica na glavnu kako bi se osigurala sigurnost svih natjecatelja.

Policijska postaja Đakovo osigurati će nadzor za poštivanje postavljene privremene prometne regulacije.

Info:FB Općina Strizivojna

Pogoci: 23

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

sixteen + 2 =

Vrijeme danas