Nova krađa bankovne kartice, policija zabilježila 60 prekrašaja pješaka

01.03.2014., Zagreb – Novcanice Hrvatske kune. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Dana, 15. studenog, u Osijeku, nepoznati počinitelj ukrao je bankovnu karticu, vlasništvo 54-godišnjeg hrvatskog državljanina i na bankomatu podigao novac. Vlasniku je počinjena materijalna šteta u iznosu od tisuću kuna.Nadležnom državnom odvjetništvu policija posebno izvješće i nastavlja tragati za počiniteljem.

Također jučer, 9. prosinca, u vremenu od 8 do 14 sati na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske provedene su pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja oduzimanja prednosti prolaska i prekršaja pješaka.Tijekom pojačanih mjera, policijski službenici su evidentirali 60 prekršaja pješaka i 12 prekršaja oduzimanje prednosti prolaska pješaku.

U nadolazećem vikendu policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske provodit će pojačane mjere usmjerene na evidentiranje prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i u njihovim posljedicama. Prvenstveno će se obratiti pozornost na prekršaje prekoračenja brzine kretanja, vožnja pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i na druge teže prometne prekršaje.

Hits: 1

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

fifteen − eight =