Novi te vodi na koncert Natali Dizdar

Nakon nastupa u Slavonskom Brodu, Natali Dizdar nastavlja proljetnu turneju u Osijeku! Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme “Kad mislim na to” ili odličnih singlova koje je izdala u sklopu projekta BETI – “Slobodna” ili aktualnog “Bez ljubavi”.

Koncert će biti održan na krovu Kulturnog centra Osijek (Ul. Kneza Trpimira 2/A) u petak, 3. lipnja, s početkom u 21 sat.

Pjevačica trenutno završava rad na dva EP-a, onaj koji će izdati u sklopu projekta BETI, te drugi, u vlastiom solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo. S obzirom na nove preporuke Stožera civilne zaštite za ovaj koncert neće biti potrebne COVID potvrde.

Koncert se održava u suradnji s Ministarstvom kulture i HGU u sklopu programa Jer svirati se mora 2.

PODJELA ULAZNICA

Novi radio Đakovo dijeli 4×4 ulaznice za koncert Natali Dizdar pa brzo zaigrajte i uključite svoje dance parntere ili partnerice nek’ zaigraju i oni!

Uvjeti za sudjelovanje:

Lajkati ovu objavu na Facebooku Novi radio Đakovo i Facebook stranicu Novi radio Đakovo

Podijeliti objavu na svom profilu (javno)

U komentar objave označiti prijatelje s kojima biste uživali na koncertu!

Sudjelovati možete do petka, 27. svibnja, u 12.00 sati. Do kraja dana će biti objavljeni sretni dobitnici nasumičnim odabirom. Sretno svima!

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

19 + three =

Vrijeme danas