Obilježavanje 24. obljetnice “Oluje”

U Đakovu će Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja biti obilježen glazbenim programom koji će se održati danas u Domu Hrvatske vojske. Organizator je Koordinacija braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, a u programu koji počinje u 19:30 sati nastupit će Vlado Bašić, Slavonski vez, Muška vokalna skupina Bećarine i Ženska pjevačka skupina Skladovke KUD-a Sklad.

Na središnjoj proslavi 24. obljetnice vojnoredarstvene operacije „Oluja” u Kninu sudjelovat će i đakovački branitelji. Udruga veterana 122. brigade organizira odlazak u Knin, a polazak je večeras u 22 sata.

U povodu Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja kod spomenika poginulim braniteljima na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca sutra u 9 sati bit će položeni vijenci i upaljene svijeće.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja sve udruge s područja Gorjana organiziraju druženje u Parku Generala zbora Imre Agotića u ponedjeljak, 5. kolovoza, u popodnevnim satima.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

fourteen + 4 =