Objavljen video rad „Jakov Haibel – Mozartov šurjak u Đakovu” Srednje strukovne škole Antuna Horvata

Na ovogodišnjem natječaju Turističke kulture koja se u organizaciji Prokulture – Opservatorija kulturnih politika – Split, u suradnji s OŠ Hvar i uz potporu grada Hvara, projekt Srednja strukovna škola Antuna Horvata, Đakovo:”Jakov Haibel – Mozartov šurjak u Đakovu” izbaran je među jednaest najboljih i trebao se predstaviti na 13. Smotri Turističke kulture u listopadu 2020.godine na Hvaru.

S obzirom na epidemiološku situaciju Organizacijski odbor je odlučio kako će se smotra održati na mreži te da će nagrađeni projekti biti predstavljeni prezentacijom ili video materijalima.

Voditelji projekta Dario Kustura i Antonija Bilić osmislili su učenicima video zapis, koji je snimio i režirao nastavnik Škole Mihael Kelbas u kojem su predstavili ne samo projekt već i kulturne i turističke znamenitosti Grada Đakova. Vjerujemo kako ovaj video nadilazi okvire školskog projekta i može poslužiti kao iznimno uspjeli promidžbeni kulturno-turistički materijal Đakova i Slavonije, poručuju iz đakovačke Srednje strukovne škole.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

one × two =

Vrijeme danas