”Obruč 2017.”, festival umijeća

Festival umijeća ”Obruč 2017.” se održava 30. rujna 2017. godine (subota) u Ulici bana Josipa Jelačića u periodu od 10,00 do 01,00 sati.

U okviru Festivala će biti organizirana izložba, degustacija i prodaja tradicionalnih proizvoda na štandovima i stolovima. Svoje proizvode će ponuditi obrtnici, OPG-ovi, Udruge i Domaće radinosti s područja Slavonije i Baranje. U okviru festivala će biti organizirano predstavljanje i radionice strukovnih zanimanja od strane Srednje strukovne škole Antuna Horvata iz Đakova.

Dio programa rezerviran je za najmlađe koje će razveseliti razne dječje aktivnosti. Na Festivalu ”Obruč 2017.” 30. rujna 2017. posjetitelji će imati priliku uživati u tamburaškoj glazbi ali i nastupu glazbenog sastava TBF. Glavni organizator festivala je Grad Đakovo a suorganizatori su Turistička zajednica grada Đakova, Udruženje obrtnika Đakovo i tvrtka Univerzal. Festival ”Obruč 2017” je sastavni dio manifestacije ”Zvonila su zvona katedrale naše”.

Posebnost ovog festivala je mjesto održavanja, a to je Ulica bana Josipa Jelačića koja se za potrebe festivala zatvara te postaje velika šetnica koja uz mnogobrojne ugostiteljske objekte i festival, postaje živa scena umijeća.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

fourteen + nineteen =