OBŽ: Traži se “Najbolja poduzetnička ideja” i ove godine

U cilju poticanja “start-up” poduzetnika, pa i osoba koje imaju ideju o proizvodu ili usluzi kojom tek razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva, Osječko-baranjska županija od 2006. godine provodi projekt “Najbolja poduzetnička ideja”. Projekt se provodi i ove godine, a posebnu ulogu u njegovoj realizaciji imaju sponzori, tvrtke i ustanove koje uz Županiju osiguravaju novčane nagrade autorima najboljih ideja. Zamjenik župana Josip Miletić stoga je jučer (18. listopada 2022. godine) potpisao ugovore o sponzorstvu projekta „Najbolja poduzetnička ideja“ s predstavnicima tvrtki Cesting, Nexe, Osijek-Koteks., Vuka . i Slatinska banka te HGK Županijske komore Osijek. Vrijednost potpisnih ugovora je 39.000 kuna, a s 20.000 kuna koje izdvaja Županija ovogodišnji nagradni fond iznosi ukupno 59.000 kuna.

Projekt je lijepa priča kojom se nastoji poticati mlade da ovdje promoviraju svoje ideje – rekao je zamjenik župana Josip Miletić. Pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Ivana Katavić Milardović naglasila je da Osječko-baranjska županija i kroz projekt „Najbolja poduzetnička ideja“ stvara stimulativno okruženje za razvoj poduzetništva na svom području. Ove godine nagradni fond iznosi 59.000,00 kuna s tim da će prva nagrada biti 15.000,00 kuna, druga 10.000,00 kuna, treća 7.000,00 kuna te devet nagrada po 3.000,00 kuna.

Natječaj će biti objavljen u petak, 21. listopada, bit će otvoren 45 dana, a sve informacije nalazit će se na web stranici Županije (www.obz.hr).

Pogoci: 14

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

twenty − sixteen =

Vrijeme danas