Očekuju li Đakovčani božićnice?

Tri četvrtine građana nada se ove godine isplati božićnice, i to u iznosu od dvije tisuće kuna, dok 26 posto na svojim radnim mjestima kao tradicionalnu godišnju nagradu očekuje bonove za kupovinu, priopćili su s portala MojPosao.Ove godine božićnicu očekuje 73 posto ispitanika, što je povećanje u odnosu na prošlu godinu, kada ju je očekivalo 69 posto, pokazalo je istraživanje koje je na 400 ispitanika proveo isti portal. Sudeći prema odgovorima Đakovčana, njihova su očekivanja puno skromnija

Uoči božićnih i novogodišnjih praznika, tradicionalnu godišnju nagradu u najvećoj mjeri očekuju zaposlenici hrvatskih institucija, a u najmanjoj mjeri zaposlenici domaćih privatnih tvrtki. Obzirom na, ne tako izdašne božićnice, čini se da će Đakovčani blagdansku potrošnju svesti na ono najnužnije.

Sudeći prema odgovorima, čini se da Slavoncima pripada vrlo mali broj od potrošenih 13, 5 milijardi prošle godine, što naravno ne znači da Božić I pored toga ne može biti lijep na neki drugi način, a ne samo materijalni.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

12 − 9 =