Odlični rezultati Kickboxing kluba “Blitz”

Jučer (13.03.) u Osijeku je održano prvenstvo Hrvatske u kickboxing disciplini K1 za style juniore i seniore. Đakovački Kickboxing klub Blitz nastupio je sa četiri borca.

Andrej Kedveš obranio je naslov seniorskog prvaka Hrvatske u kategoriji -71 kg ostvarivši dvije pobjed prekidom. Nalov juniorskog prvaka Hrvatske u kategoriji -75 kg osvojio je Karlo Kedveš, također ostvarivši dvije pobjede. Zatim, u juniorskoj konkurenciji -63.5 kg, srebro je pripalo Mateju Vukoviću koji je u prvom meču pobijedio prekidom u drugoj rundi dok je finalni meč protiv borca iz Splitskog Pit Bulla završio izjednačeno. Unatoč zdravstvenim problemima, četvrti borac, Sandro Nikolić hrabro je odradio borbu protiv splitskog teškaša i tjesno izgubio u polufinalnu +91 kg te tako ostao na brončanoj medalji po ždrijebu.

Prema ostvarenim rezultatima, ovo prevenstvo bilo je jedno od najuspješnijih za đakovački Kickboxing klub Blitz. Također, ovim plasmanom Andrej je izborio odlazak na Europsko seniorsko prvenstvo koje će se održati krajem godine u Turskoj dok će Karlo nastupiti na juniorskom Svjetskom prvenstvu u Irskoj.

Izvor i foto: Kickboxing klub “Blitz” Đakovo

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

two + ten =