Održan Memorijalni koncert za Ivana Pavića

Četvrtu godinu za redom, Puhački orkestar DVD-a Đakovo prisjetio se Ivana Pavića, svog člana i pravnika, koji je tragično stradao 2019. U lijepo ispunjenom prostoru Strossmayerovog parka, Puhački orkestar DVD-a Đakovo, uz pomoć prijateljskog Osječkog puhačkog orkestra, priredio je sugrađanima bogat nastup prošaran raznim žanrovima – od orkestarskih standarda pa sve do zabavne, rock i pop glazbe.

Prisutnima su se na početku s nekoliko prigodnih riječi, obratili Goran Pavić, Ivanov brat, te zapovjednik DVD-a Đakovo, Ivan Klemen.

Kroz sat vremena programa, publika je uživala u skladbama poput Oye como va, temu iz filma Kum, splet pjesama ABBA-e i Michaela Jacksona i sl. Posebni trenutak večeri bila je izvedba pjesme Vilo moja Vinka Coce, u kojoj je pred mikrofon stao Bruno Bunjevac, inače mladi trubač đakovačkog orkestra, te sjajnom izvedbom izazvao gromoglasni i dugački pljesak. Koncertom je dirigirao kapelnik đakovačkog okrestra.

Ovim koncertom, đakovčani su pokazali kako sjećanje na svog dragog sugrađanina živi i dalje te se druženje uz odličnu puhačku glazbu može očekivati i narednih godina, poručili su iz đakovačkog Puhačkog orkestra.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

three × 5 =

Vrijeme danas