Općina Gorjani isplaćuje novčanu pomoć redovnim studentima

Na temelju članka 3. Odluke o utvrđivanju prava i načinu isplate novčanih pomoći redovnim studentima sa područja Općine Gorjani Općinski načelnik je raspisao Natječaj za dodjelu novčanih pomoći redovnim studentima sa područja Općine Gorjani. Novčana pomoć iznosi 398,17 eura, a dodjeljuje se svim redovnim studentima s prebivalištem na području Općine Gorjani koji su u statusu redovnog studenta akademske godine 2022./2023. upisani u 2. ili višu godinu studija na bilo kojoj javnoj visokoškolskoj ustanovi u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti.

Pravo na isplatu novčane pomoći studenti ostvaruju dostavom sljedeće dokumentacije:

  1. ispisane i vlastoručno potpisane prijave (Obrazac prijave možete preuzeti ovdje),
  2. original potvrde visokoškolske ustanove o upisu u akademsku godinu 2022./2023. u statusu redovnog studenta 2. ili više godine studija ili odgovarajućeg elektroničkog zapisa iz sustava e-Građani,
  3. preslika važeće osobne iskaznice,
  4. preslika važećeg bankovnog računa na koji će se isplatiti pomoć.
  5. privola o obradi osobnih podataka (Obrazac prijave možete preuzeti )

Zahtjevi se podnose poštom preporučeno ili osobno na adresu: Općina Gorjani, Kula 1, 31422 Gorjani s naznakom: ”Prijava za dodjelu novčane pomoći – studenti” najkasnije do 9. lipnja 2023. godine.

Pogoci: 2

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

10 − four =

Vrijeme danas