OPĆINA PUNITOVCI PROSLAVILA DAN OPĆINE

U okolnostima još uvijek moguće zaraze virusom COVID- 19 Općina Punitovci skromno je proslavila je i obilježila jučer, u petak 19. lipnja na blagdan Presvetog Srca Isusova i Zavjetni dan sela Punitovci svoj dan, Dan Općine Punitovci. Na večernjem misnom slavlju u župnoj crkvi sv. Ladislava kralja koje je predvodio punitovački župnik dr. Đurica Pardon, uz župljane nazočili su i čelnici Općine: predsjednik Općinskog vijeća Zdenko Perić, načelnica Jasna Matković, donačelnici Marijan Batorek i Matija Poljarević, općinski vijećnici, te  predstavnici udruga i društava koja djeluju pri Općini Punitovci.

„Riječi današnjeg evanđelja primijenimo na naše zajedničko življenje u našoj Župi, ujedno i Općini, budimo krotki i ponizna srca, poštujmo jedni druge i imajmo povjerenje jedni u druge u želji daljnjeg dobrog rada čelništva Općine na dobrobit svih nas“, rekao je župnik čestitajući Dan Općine.

Nakon sjednice Općinskog vijeća koja je uslijedila poslije misnog slavlja u prostoru Općine upriličen je zajednički domjenak i druženje sudionika misnog slavlja, predstavnika udruga i društava i do sada uposlenih gerontodomaćica, na kojemu je načelnica svima čestitala Dan Općine, upoznala nazočne sa trenutnim događanjma i radom, iskazavši zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom svih čimbenika u Općini u nadi daljnje obostrane suradnje. Ujedno je priopćila vijest o danas primljenoj Odluci Ministarstva rada i mirovinskog sustava o novom upošljavanju 25 gerontodomaćica u projektu „Snažne žene u Općini Punitovci“, financiranog sa 2.266.700,00 kuna. (tekst:Mirko Knežević)

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

three × 1 =

Vrijeme danas