Općina Strizivojna u partnerstvu s Dječjim vrtićem “Bajka” provodi projekt „Poslijepodne iz bajke

Općina Strizivojna u partnerstvu s Dječjim vrtićem Bajka iz Strizivojne provodi projekt „Poslijepodne iz bajke“ koji je omogućio povećanje uravnoteženosti poslovnog i privatnog života roditelja vrtićke djece kroz produljenje radnog vremena vrtića, svaki radni dan do 20 i 30 h i subotom od 9 do 17h.

Dječji vrtić Bajka Strizivojna je kroz projekt sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, unaprijedila odgojno – obrazovni rad educirajući djelatnike na projektu za provedbu posebnih programa. Tako se od ove pedagoške godine u DV Bajka Strizivojna u sklopu projekta „Poslijepodne iz bajke“ provodi rano učenje engleskog jezika, program kinezioloških aktivnosti za predškolsku djecu i kraći program kreativnog stvaralaštva.

Osim navedenih programa, Dječji vrtić Bajka Strizivojna u procesu je edukacije odgojitelja za provedbu novog i sve više traženog STEM programa za predškolsku djecu koji obuhvaća područja znanosti, robotike, tehnologije, inženjerstva i matematike. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 + two =

Vrijeme danas