Općina Viškovci: Božićnice umirovljenicima, korisnicima zajamčene minimalne naknade i studentima

Općina Viškovci obavještava umirovljenike s prebivalištem na području Općine, da isplata božićnice u iznosu od 100 kn će biti isplaćena prema evidenciji umirovljenika koji su dobili uskrsnicu u 2020 godini, a koji imaju mirovinu do 2.500 kuna sa svim dodacima i po svim mirovinama.

Pravo na božićnicu u iznosu od 100 kn ostvaruju i korisnici zajamčene minimalne naknade, a biti će isplaćena prema evidenciji korisnika koji su dobili uskrsnicu u 2020 godini.

Ukoliko su u međuvremenu umirovljenici i korisnici zajamčene minimalne naknade stekli uvjete za isplatu božićnice, trebaju se javiti ISKLJUČIVO telefonski na broj tel. 031/857-227.

Pravo na isplatu novčane naknade povodom Božićnih blagdana ostvaruju i redoviti studenti sa područja Općine Viškovci u iznosu od 500 kn.

Studenti kako bi ostvarili pravo na novčanu naknadu trebaju popuniti zahtjev i priložiti tražene dokumente, te zahtjev dostaviti ISKLJUČIVO putem e-maila: opcina.viskovci1@gmail.com.

S obzirom na epidemiološku situaciju, uzrokovanu pojavom koronavirusa (COVID-19), isplata božićnica vršit će se u prizemlju Sportsko-kulturnog centra u Viškovcima prema sljedećem rasporedu;

UTORAK 08. prosinca 2020. – Viškovci, Ulice: K. Tomislava, S. Prančevića i Grobljanska

SRIJEDA 09. prosinca 2020. – Viškovci, Ulice: Omladinska, Nova , I. Tišova i Ul. D. i D. Peše

ČETVRTAK 10. prosinca 2020. – Forkuševci

PETAK 11. prosinca 2020. – Vučevci

Korisnici koji ostvaruju pravo na božićnicu dolaskom moraju predočiti samo osobnu iskaznicu.

Iz Općine mole da se prilikom dolaska svi pridržavaju propisanih epidemioloških mjera.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

1 × 2 =