Osječko-baranjska županija bez novooboljelih!

Na području Osječko-baranjske županije tijekom protekla 24 sata testirana je 101 osoba, u Kliničkom bolničkom centru Osijek 87 i u Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije 14. Svi su testirani uzorci negativni te je i dalje broj oboljelih od koronavirusa na području naše županije 115.

Nakon jučerašnjih 11, danas je još jednoj oboljeloj osobi drugi test za redom pokazao da nema prisutnosti virusa u organizmu pa je do sada od koronavirusa na području Osječko-baranjske županije izliječeno 53 osobe. Ni danas ne bilježimo nove smrtne slučaje uslijed koronavirusa, a u Respiracijskom centru KBC-a Osijek nema pacijenata.

U samoizolaciji se nalazi 157 osoba, što je za 3 manje nego jučer. Nema novih kontakata kao ni novih osoba koje su zbog dolaska iz inozemstva stavljeni u izolaciju. Građani Policijskoj upravi osječko-baranjska nisu prijavili ni jednu sumnju na kršenje samoizolacije, a policija je samoinicijativno obišla 11 osobe i sve su osobe poštivale propisane mjere samoizolacije.

Propusnice su se pregledavale na 7 stalnih nadzornih punktova na granicama županije. Od 4.069 kontroliranih građana na ulazima i izlazima iz Osječko-baranjske županije samo jedna osoba nije imala valjanu propusnicu i njoj je prolaz onemogućen.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 − eight =

Vrijeme danas