Osnovna glazbena škola pri OŠ “Ivan Goran Kovačić” sudjelovala na Međunarodnom natjecanju u Novom Marofu

Kao i svake godine, na Međunarodnom natjecanju mladih glazbenika “Mladi Padovec” u Novom Marofu, Osnovnu glazbenu školu pri OŠ “Ivan Goran Kovačić” iz Đakova predstavljaju i učenici tamburaškog odjela gdje ostvaruju odlične, zavidne i zapažene rezultate.

U petak 17. veljače 2023. našu školu predstavljalo je čak sedam mladih glazbenika na tamburama. I opet, rezultati su više nego izvrsni.

  • Ana Katić, učenica 1. razreda PO Strizivojna (učitelj i mentor: Tomislav Seiter, prof.) osvojila je I. nagradu u 1. kategoriji s 92,67 bodova.
  • Marko Jakobović, učenik 4. razreda PO Strizivojna (učitelj i mentor: Vladimir Čatić, mag.) osvojio je I. nagradu u 2. kategoriji i s 97 bodova je natjecatelj s najviše bodova u svojoj kategoriji.
  • Lucija Mikić, učenica 3. razreda (učitelj i mentor: Darko Šunić, prof.) osvojila je II. nagradu u 2. kategoriji sa 88 bodova.
  • Luka Filer, učenik 3. razreda (učitelj i mentor: Tomislav Radičević, prof.) osvojio je II. nagradu u 2. kategoriji sa 85,67 bodova.
  • Petar Vlajčić, učenik 6. razreda (učitelj i mentor: Darko Šunić, prof.) osvojio je II. nagradu u 3. kategoriji sa 88 bodova.
  • Tena Hac, učenica 5. razreda (učitelj i mentor: Tomislav Radičević, prof.) osvojila je II. nagradu u 3. kategoriji sa 81,67 bodova.
  • Gabriel Petrović, učenik 5. razreda (učitelj i mentor: Tomislav Radičević, prof.) osvojio je III. nagradu u 3. kategoriji sa 78,33 bodova.

Korepetitorici Matea Matić sve je učenike strpljivo i odlično pratila na klaviru.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

nineteen − thirteen =

Vrijeme danas