Osnovnoškolci izborili državno natjecanje u prometu

Na županijskom natjecanju ”Sigurno u prometu” koje je održano 29. travnja u dvorani Zrinjevac u Osijeku, OŠ “Vladimir Nazor“ Đakovo ekipno je osvojila prvo mjesto.

Najbolji u kategoriji dječaka su Petar Vukadin i Lovro Mihić, učenici petog razreda, a u konkurenciji djevojčica četvrta je bila Anja Belvanović, te peta Iva Alduk, također učenice petog razreda. Na županijskom natjecanju Sigurno u prometu sudjelovalo je 14 škola, od kojih je OŠ Vladimir Nazor Đakovo ekipno bila najbolja sa 548 bodova. Mentorica OŠ“Vladimir Nazor“ Đakovo je Sanja Vidović. Od škola iz Đakovštine natjecala se i škola Budrovci koja je osvojila 4.mjesto i OŠ Ivana Brlić Mažuranić Strizivojna sa zauzetim petim mjestom. Učenica Elena Kristek iz Budrovaca osvojila je 3.mjesto.

Učenici koji su se plasirali na državno natjecanje koje će se održati u Zadru od 21. do 24.svibnja. su dvije djevojčice i dva dječaka, oni koji su osvojili 1. i 2. mjesto, tako da našu županiju predstavljaju 2 učenika OŠ Vladimir Nazor, jedna učenica iz Viljeva i jedna iz Vuke.

Natjecanje Sigurno u prometu sastoji se iz dva dijela: ispita koji se provodi online i praktičnog dijela-vožnje bicikla.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

2 − two =