Poetsko-glazbena večer: “Ozvučenje poezije – koncertno čitanje Ane Brnardić i Zrinke Posavec”

Danas će se u Centru za kulturu Đakovo održati poetsko-glazbenu večer “Ozvučenje poezije – koncertno čitanje Ane Brnardić i Zrinke Posavec” .

OZVUČENJE POEZIJE projekt je Zrinke Posavec i Ane Brnardić u okviru programa Ministarstva kulture i medija koji potiču čitanje i razvoj čitateljske publike. Multimedijalnim programom Ozvučenje poezije otvara se mogućnost doživljavanja poezije na drugačiji način.

Riječ je o konceptu u kojem se spajaju glazba i poezija dviju akademskih glazbenica i pjesnikinja. Ideja je da se ovaj inovativan pristup poeziji odvija i kroz izvedbeno-umjetnički dio i kroz razgovor s publikom o temi poezije i glazbe, te se tako potakne i doživljajni i analitički pristup poeziji kao umjetnosti.

Pjesnikinje i glazbenice nastupit će u osnovnim školama u Dardi i Bilju, te u Gradskoj knjižnici u Vukovaru, a đakovački dio programa koji se održava u petak počinje u 19 sati. Ulaz je besplatan, ali je broj mjesta ograničen pa je svoj dolazak bilo potrebno najaviti Gradskoj knjižnici i čitaonici.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

nine − two =