Pokrenut disciplinski postupak protiv četvorice policijskih službenika, načelnik udaljen s dužnosti

Dovršeno je kriminalističko izviješće nad 61-godišnjakom, Andrijom Drežnjakom, kojeg policija tereti za kazneno djelo teškog ubojstva i pokušaja teškog ubojstva na štetu djelatnice i djelatnika Centra za socijalnu skrb Đakovo, rekao je novinarima sinoć načelnik PU Osječko baranjske, Ladislav Bece. Počinitelj je jučer oko 19h uz kaznenu prijavu doveden pritvorskom zatvorniku u Osijek. Stanje pravnika Pavića i dalje je nepromijenjeno.

Usporedno s kriminalističkim istraživanjem u PP Đakovoo provodio se izvanredni nadzor kojim su se nastojali utvrditi određeni propusti te jesu li policijski službenici PP Đakovo i ranije zaprimali promjene ponašanja počinitelja prema djelatnicima centra, rekao je to novinarima načelnik PU Osječko Baranjske, Ladislav Bece.

Budući da policijski službenici nisu u dovoljnoj mjeri i pravodobno poduzeli potrebne službene radnje, načelnik PU Osječko-baranjske, pokrenuo je disciplinski postupak protiv četvorice policijskih službenika, od čega je načelnika policijske postaje i policijskog službenika koji je dužio predmet, udaljio s dužnosti.

Istraživanje je i dalje u tijeku.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

nineteen + ten =