Policija donirala 9 „umirovljenih“ policijskih vozila

Danas, 12. studenoga, u dvorištu Policijske uprave osječko-baranjske upriličena je primopredaja 9 rashodovanih policijskih automobila koje je Policijska uprava osječko-baranjska temeljem Odluke potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića donirala strukovnim školama i to: srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice, srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata Đakovo, Prvoj srednjoj školi Beli Manastir, Strojarsko-tehničkoj školi Osijek, srednjoj školi Donji Miholjac i Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek temeljem Odluke o izmjeni Odluke o rashodovanju nefinancijske imovine PU osječko-baranjske.

Automobili su svečano uručeni ravnateljima srednjih škola koji se zahvaljuju Policijskoj upravi Osječko-baranjskoj na vrijednoj donaciji policijskih vozila.

Ovom humanitarnom akcijom automobila koji su svoj „radni vijek“ odslužili kao policijska vozila daje se nova svrha i namjena. Od sada će učenici srednjih strukovnih škola automehaničara, automehatroničara, autolimara, tehničara za vozila i vozna sredstva te vozača motornog vozila na njima stjecati nova znanja i vještine te isto realizirati u budućem radu.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

five − one =