Policija traži očevice dvije prometne nesreće

Jučer, 5. lipnja, oko 6,45 sati, na Južnoj obilaznici grada Osijeka, na sjevernoj traci iz smjera Osijeka u smjeru Bizovca došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao kamion s prikolicom, na način da se kretao desnom kolničkom trakom. U jednom trenutku započeo je radnju prestrojavanja u lijevu prometnu traku, a da se prethodno nije uvjerio da se po istoj kreće sobni automobil marke Peugeot, zlatne boje, osječkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 32-godišnji hrvatski državljanin iz Tenja.

S ciljem izbjegavanja kontakta osobnog i teretnog automobila vozač osobnog automobila je naglo skrenu u lijevo te svojim automobilom udario u zaštitnu ogradu koja dijeli prometne trake za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Vozač teretnog automobila napustio je mjesto prometne nesreće bez zaustavljanja.

Ovim putem pozivaju svjedoke prometne nesreće kao i sve građane koji imaju saznanja koja bi mogla dovesti do pronalaska teretnog vozila i vozača koji je napustio mjesto događaja prometne nesreće da se javi policiji putem telefona na broj 192 ili osobno pristupe njima najbližoj Policijskoj postaji.


Istog dana, oko 10,50 sati, u Osijeku, u Dubrovačkoj ulici 17 a, dogodila se prometna nesreća nalet mopeda na pješaka. Do prometne nesreće došlo je na način da je pješakinja 85-godišnja hrvatska državljanka iz Osijeka na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza prelazila kolnik te u jednom trenutku na pješakinju je s desne strane naletio skuter.

Vozač skutera nije se zaustavio na mjestu prometne nesreće niti je pomogao pješakinji. Ozlijeđena 85-godišnja pješakinja prevezena je u Klinički bolnički centar Osijek gdje joj je pružena liječnička pomoć te su joj konstatirane lake tjelesne ozlijede.

Ovim putem pozivaju svjedoke prometne nesreće kao i sve građane koji imaju saznanja koja bi mogla dovesti do pronalaska mopeda i vozača skutera da se jave policiji putem telefona na broj 192 ili osobno pristupe njima najbližoj Policijskoj postaji.

Hits: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

4 × 5 =