Postani član “plesne obitelji” Ritmike KUD-a Sklad

S dolaskom rujna i nakon ljetne stanke s radom nastavljaju udruge koje u gradu okupljaju velik broj mladih uz različite aktivnosti.

U tijeku su upisi u novu plesnu sezonu Ritmike KUD-a “Sklad”. Pozivaju nove i stare članove da se prijave i postanu dio ove plesne obitelji. Kako kažu, „čeka Vas puno plesa, zabave, igre, nastupa i natjecanja, sve to uz stručno pedagoško vodstvo naših voditeljica Marijane Bošković i Ive Križić”. Na treninzima učit će se razni plesni stilovi od baleta, suvremenog plesa do hip hopa, a uz ples radi se na razvijanju ritma i pokreta, ali i na razvijanju motoričkih vještina. Osim toga, kroz igru i zabavne aktivnosti razvija se kreativnost, vještine timskog rada i interakcije s drugima, poručuju voditeljice. Upisuju se djeca od 3 godine i starija, a upisati se može preko Google obrasca kojega ćete pronaći na fb stranicama Ritmike KUD-a „Sklad”.

Također, u tijeku su upisi i u Đakovačke mažoretkinje KUD-a “Sklad” za djevojčice i djevojke od 4 do 18 godina. Prijave i informacije vrše se na broj 099/347-2110.

Pogoci: 1

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

16 + six =

Vrijeme danas