Prebrza vožna na relaciji između Širokog polja i Kuševca

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je o događajima u prometu. Na području PU osječko – baranjske, u protekla 48 sata,  policijski službenici zaustavili su šest vozača koja su upravljali vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (četiri vozača osobnih automobila i dva vozača bicikla). Osim toga, zaustavili su i dva prebrza vozača i to na istoj relaciji, između Širokog polja i Kuševca.

U utorak, 8. listopada, u 16,01 sati na državnoj cesti broj 7, između Širokog Polja i Kuševca, policijski službenici zaustavili su osobni automobil u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila kojim je upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin iz Čepina. Prethodno su, uređajem za nadzor brzine kretanja vozila, utvrdili brzinu od 175  km/h na dionici ceste van naselja, gdje je brzina ograničena prometnim pravilom na 90 km/h.


Na istom mjestu, nekoliko trenutaka kasnije, u prekršaju prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila zaustavljen je i osobni automobil kojim je upravljao 29-godišnji hrvatski državljanin iz Bilja. Uređajem za nadzor brzine policijski službenici utvrdili su brzinu od 158  km/h na dionici ceste van naselja gdje je brzina ograničena prometnim pravilom na 90 km/h. Za počinjene prekršaje predviđena je novčana kazna ukupno u iznosu do 20.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Pogoci: 0

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

11 − five =

Vrijeme danas