Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika OBŽ Zoran Vinković o “veličanstevnim projektima” u Đakovu

Na (današnjoj) konferenciji za medije koju je održao Zoran Vinković, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Osječko-baranjske županije, riječi je bilo o, kako to on kaže, “veličanstvenim projektima” u Đakovu. Vinković je na početku podsjetio da je grad izgubio više od 4 tisuće stanovnika koji se ne vraćaju, a i dalje imamo trend iseljavanja. Govoreći o nedovršenim projektima prvo je naveo Preradovićevu ulicu u kojoj su radovi započeli 2017. godine, a do danas nije napravljan ni metar pješačke staze i kolnih ulaza.

Jedan od kapitalnih projekata za koji je postojajala građevinska dozvola je zatvorena tenis dvorana za koju je u 2017. godini napravljeno arhitektonsko i idejno rješenje.

Vinković je izdvojio i Ulicu kralja Tomislava koja bi svojim otvaranjem doprinijela smirivanju i regulaciji prometa u središtu grada. Još jedan neriješeni projekt je i aglomeracija.

Umjesto projekata dobili smo poskupljenja komunalne naknade, komunalnog doprinosa, vode, odvoza smeća.

Najnoviju “čestitku” dobili smo iz Univerzala gdje je grobna naknada povećana 30 posto, rekao je Vinković koji kaže da inzistira na ukidanju prireza, smanjenju nakanada koje provodi Grad.

Pogoci: 89

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

11 − four =

Vrijeme danas