Prijenos misa iz đakovačke katedrale

Kako bi vjernicima omogućili da se u svojim domovima u molitvi ujedine s biskupima i svećenicima, Slavonska televizija izravno će prenositi sva slavlja Vazmenoga trodnevlja, kao i slavlje Vazma iz katedrale u Đakovu.

Raspored slavlja je sljedeći:

Veliki četvrtak – Misa posvete ulja u đakovačkoj katedrali u 9 sati i Misa večere Gospodnje u 18 sati – Na Veliki četvrtak, 9. travnja 2020. đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić predvoditi će Misu posvete ulja, s početkom u 9 sati. Misu će prenositi Slavonska televizija (STV), a preuzimajući signal, misu će izravno prenositi i Hrvatski katolički radio.

Istoga dana u 18 sati Misu večere Gospodnje kojom započinje Vazmeno trodnevlje predvodit će đakovačko-osječki nadbiskup u miru Marin Srakić. Ovo misno slavlje u izravnom će programu prenositi Slavonska televizija (STV), a preuzimajući signal, misu će izravno prenositi i Slavonskobrodska televizija. 

Veliki petak – Služba Muke Gospodnje u đakovačkoj prvostolnici – Na Veliki petak, 10. travnja 2020., u đakovačkoj prvostolnici u 18 sati započinju obredi Velikog petka. Obrede će u izravnom će programu prenositi Slavonska televizija (STV), a preuzimajući signal, izravno će ih prenositi i Slavonskobrodska televizija. 

Velika subota – Vazmeno bdijenje u đakovačkoj prvostolnici – Na Veliku subotu, 11. travnja 2020 obrede Vazmenog bdijenja u đakovačkoj katedrali u 20 i 30 sati predvodit će đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić. Ovo slavlje u izravnom će programu prenositi Slavonska televizija (STV), a preuzimajući signal, misu će izravno prenositi i Slavonskobrodska televizija te Hrvatski katolički radio. 

Uskrs – Misa Vazma u đakovačkoj katedrali – Na svetkovinu Uskrsa, u nedjelju 12. travnja nadbiskup Đuro Hranić predvoditi će Misu Vazma u đakovačkoj katedrali u 10.30 sati. Misu će prenositi Slavonska televizija (STV), a preuzimajući signal, izravno će ju prenositi i Slavonskobrodska televizija. 

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

1 + 6 =