Produžen rok za prijavu na javni natječaj za zapošljavanje doktora medicine u HV

Produžen je rok za podnošenje prijava na javni natječaj Ministarstva obrane za kandidate zdravstvene službe. Rok za podnošenje prijava na natječaj zainteresiranih kandidata zdravstvene službe je 15. kolovoz 2023. godine.

Riječ je o javnom natječaju za prijam kandidata/kandidatkinja za časnike/časnice objavljenom 9. lipnja 2023. godine kojim Ministarstvo obrane između ostalog prima:12 doktora medicine ili specijalista medicine grana, 1 doktora dentalne medicine, 2 doktora veterinarske medicine (mjesto rada Knin i Dugo Selo, pod jednakim uvjetima prednost imaju kandidati s “B” vozačkom kategorijom), 1 prvostupnika sestrinstva (mjesto rada Zagreb). Na natječaj se mogu javiti i kandidati za ponovni prijam sukladno Zakonu o službi u Oružanim snagama, koji će biti primljeni na nepopunjena mjesta u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih kandidata.

Uz vlastoručno potpisanu prijavu potrebno je priložiti:

  • životopis,
  • dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslika diplome),
  • potvrdu odnosno ispis iz elektroničkog zapisa podataka iz područja radnih odnosa koji vodi Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje,
  • dokaz o državljanstvu RH (preslika domovnice ili osobne iskaznice),
  • dokaz da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne stariji od 6 mjeseci).

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se na adresu: Središnjica za upravljanje osobljem, Ilica 256 b, Zagreb. Dodatne informacije kandidati mogu dobiti na tel. 01 / 37 84 636 i 37 84 814.

Podsjećamo, za kandidate, doktore medicine ili specijaliste medicine grana nema dobnog ograničenja za prijam u Oružne snage RH. Više informacija dostupno je na stranicama MORH-a.

Pogoci: 1

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

fourteen + sixteen =

Vrijeme danas